strumica denes logo
ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА

септември 9, 2018

(ВИДЕО) ПАРОДИЈА: УМС-СТРУМИЦА СО МУЗИКА ПРОГЛАСИ МИС ДЕПОНИЈА 2018!

УМС-СТРУМИЦА: Веќе стана досадно да се зборува за хигиената во

Види повеќе