Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ПАРОДИЈА: УМС-СТРУМИЦА СО МУЗИКА ПРОГЛАСИ МИС ДЕПОНИЈА 2018!

Home

УМС-СТРУМИЦА:

Веќе стана досадно да се зборува за хигиената во општината и за решавање на дивите депонии, па младите решиле во Струмица тоа да стане забавно. Дивата депонија во Водоча е избрана за Мис Депонија на 2018 година.

,,Веќе стана досадно да зборуваме за ѓубрето во градот и депониите. Решивме да погледнеме позитивно на проблемот. Да направиме Депонија Фест и да избереме Мис дива Депонија на 2018 година.
За таа намена ја избравме дивата депонија Водоча, и денеска и доделуваме свечено златна лента МисДепонија. Оваа дива лепотица, ги има сите бои, сите мириси и често го гледаме оганот што во неа тлее. За неа се погрижија Комуналец и негрижата на Градоначалникот.
Но, не ја оставаме сама. Наскоро ќе објавиме избор на Мистер Контејнер 2018 година. Очекувајте не”

УМС СТРУМИЦА СО ПАРОДИЈА: ИЗБОР НА МИС ДЕПОНИЈА 2018

УМС СТРУМИЦА СО ПАРОДИЈА: ИЗБОР НА МИС ДЕПОНИЈА 2018 Веќе стана досадно да се зборува за хигиената во општината и за решавање на дивите депонии, па младите решиле во Струмица тоа да стане забавно. Дивата депонија во Водоча е избрана за Мис Депонија на 2018 година. ,,Веќе стана досадно да зборуваме за ѓубрето во градот и депониите. Решивме да погледнеме позитивно на проблемот. Да направиме Депонија Фест и да избереме Мис дива Депонија на 2018 година. За таа намена ја избравме дивата депонија Водоча, и денеска и доделуваме свечено златна лента МисДепонија. Оваа дива лепотица, ги има сите бои, сите мириси и често го гледаме оганот што во неа тлее. За неа се погрижија Комуналец и негрижата на Градоначалникот. Но, не ја оставаме сама. Наскоро ќе објавиме избор на Мистер Контејнер 2018 година. Очекувајте не"

Posted by Унија на Млади Сили на ВМРО – ДПМНЕ О.К. Струмица on Sunday, 9 September 2018