strumica denes logo
ВМРО-ДМНЕ

април 8, 2018

(ФОТО) ОК НА ВМРО-ДПМНЕ,СТРУМИЦА РЕАЛИЗИРАШЕ ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ОБЕЗБЕДУВАЈЌИ ОБРОК!

Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Струмица по повод Велигден реализираше скромна

Види повеќе