strumica denes logo
Владимир Ристов

септември 24, 2018

(ФОТО) ДЕЛЕГАЦИЈА НА УМС НА СОВЕТОТ НА МЛАДИНАТА НА EPP ВО БУКУРЕШТ!

Делегација на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, предводена од претседателот Лука Кржалоски,

Види повеќе

април 17, 2018

Владимир Ристов е избран за член на Извршниот комитет на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Во рамките на синоќешната седница, Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ донесе

Види повеќе