strumica denes logo
велосипед

март 12, 2018

ВК АКТИВ-СТРУМИЦА СОНЧЕВАТА НЕДЕЛА ЈА ИСКОРИСТИЈА ПОЗИТИВНО НА ВЕЛОСИПЕД!

Околу 30 членови на велосипедскиот клуб ВК АКТИВ од Струмица

Види повеќе