strumica denes logo

ВК АКТИВ-СТРУМИЦА СОНЧЕВАТА НЕДЕЛА ЈА ИСКОРИСТИЈА ПОЗИТИВНО НА ВЕЛОСИПЕД!

Автор:

Датум:

март 12, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 12, 2018

Категории:

Струмица Денес

Околу 30 членови на велосипедскиот клуб ВК АКТИВ од Струмица вчера прекрасното време и сончевата недела ја искористија позитивно на велосипед кои ја поминаа рутата Струмица-Габрово. Тие на својот фејсбук профил напишаа дека се среќни бидејќи дружбата од ден на ден се повеќе се зголемува и ги поканија сите оние кои сакаат да им се придружат.