strumica denes logo
васко пиличев

април 16, 2018

Летна школа за гирата со Влатко Стефановски на Струмица Опен Фест 2018

Во рамките на Струмица Опен Фест оваа година ќе се

Види повеќе

март 26, 2018

(ФОТО) М-р Васко Пиличев дел од жири на меѓународен натпревар!

Натпреварот во Кјустендил Р. Бугарија се одржува по 22 пат

Види повеќе