strumica denes logo
ујп

март 9, 2018

ДО ВЧЕРА 20.921 СТРУМИЧАНИ ПРИЈАВИЛЕ ПРИХОДИ ВО УЈП!

До крајниот рок за поднесување годишни даночни пријави, кој истекува

Види повеќе

март 3, 2018

Уште две недели рок за годишните даночни пријави

Слаб е одзивот на граѓаните за поднесување на годишни даночни

Види повеќе