strumica denes logo
турско маало

септември 25, 2018

РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – „ВЕЌЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ Е ПУКНАТА ЦЕВКА, НИКОЈ НЕ РЕГИРА“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИ!

Жители од Турското маало во Струмица испратија повеќе фотографии на

Види повеќе

април 26, 2018

Градоначалникот Јаневски меѓу жителите во Турското маало

Градоначалникот Коста Јаневски со своите соработници, денеска, ги посети жителите

Види повеќе

април 19, 2018

ХАОС ВО СТРУМИЦА: ДВЕ СЕМЕЈСТВА СЕ ТЕПАЛЕ И МАВАЛЕ СО СЕКИРИ!

< Околу 15 часот вчера во турското маало во Струмица

Види повеќе