strumica denes logo

РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – „ВЕЌЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ Е ПУКНАТА ЦЕВКА, НИКОЈ НЕ РЕГИРА“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИ!

Автор:

Датум:

септември 25, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

септември 25, 2018

Категории:

Хроника

Жители од Турското маало во Струмица испратија повеќе фотографии на кои јасно се гледа „хаосот“ на нивната улица…Се работи за пукната цевка која како што велат тие предизвикува проблеми секојдневно.

„Шест месеци е пукната цевката. Над 20 пати се имаме јавено за да ни помогнат но никој не доаѓа да го реши проблемот“ – изјави еден од жителите.