strumica denes logo
Трошки Надеж

мај 3, 2018

ГИМНАЗИЈАЛЦИТЕ ДОНИРАА ТРОШКИ НАДЕЖ ЗА ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ!

  Учениците од СОУ Јане Сандански на 28ми април (сабота)

Види повеќе

април 30, 2018

Премиерно одиграна претставата „Трошки надеж“

Учениците од Драмската секција вчера во големата сала на Центарот

Види повеќе

април 1, 2018

НАСКОРО: „ТРОШКИ НАДЕЖ“ – театарска претстава во изведба на учениците од гимназијата „Јане Сандански“

Во тек се подготовките за претставата „Трошки надеж“ која изминативе

Види повеќе