Home

Perdormire

Tag - топ.инсајдер

Култура

(ВИДЕО) СОНЦЕ, ДОЖД ИЛИ ПАК СТУДЕНО: БАБА ЃУРЃА ОД СТРУМИЧКО НИШТО НЕ ЈА СПРЕЧУВА ДА ГИ ПРОДАВА СВОИТЕ ЦВЕЌИЊА!

Стуткана на мало, од штици направено столче, баба Ѓурѓа години наназад седи и продава цвеќе. Сонце, дожд или пак студено време не ја спречува да донесе...

Струмица Денес

ЕДНА ГОДИНА МАЈКАТА БОЖЈА ВО СТРУМИЦА: ВО НЕДЕЛА БОГОРОДИЦА СКОРОПОСЛУШНИЦА ПОВТОРНО НИЗ СТРУМИЧКИТЕ УЛИЦИ!

Почитувани, Во спомен на пристигнувањето на копијата од чудотворната икона „Скоропослушница“, која пред една година, на 12. 03. 2017 лето Господово беше...