strumica denes logo
ТАЊА ДОСТИНОВА

август 31, 2018

(ФОТО) ТАЊА ДОСТИНОВА -ЗАПРОВА: УСПЕШНА И РАДОСНА НОВА УЧИЛИШНА ГОДИНА!

На молебенот чин за благослов на почетокот на новата училишна

Види повеќе