strumica denes logo
табла

декември 10, 2018

ПРЕДНОВОГОДИШЕН ТУРНИР ВО ТАБЛА ВО TNT ROCK CAFE-СТРУМИЦА-ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

🎲 ПРЕДНОВОГОДИШЕН ТУРНИР ВО ТАБЛА 🎲 Tимот на TNT ROCK

Види повеќе

ноември 26, 2018

M&M Coffee To Go организира турнир во табла – Парични награди за прво и второ место, пријавете се!

M&M Coffee To Go организира турнир во табла и најави парични

Види повеќе