Home

Perdormire
Култура

ПРЕДНОВОГОДИШЕН ТУРНИР ВО ТАБЛА ВО TNT ROCK CAFE-СТРУМИЦА-ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

Home

🎲 ПРЕДНОВОГОДИШЕН ТУРНИР ВО ТАБЛА 🎲

Tимот на TNT ROCK CAFE-СТРУМИЦА организира ПРЕДНОВОГОДИШЕН ТУРНИР ВО ТАБЛА кој ќе се оддржи на 17.12.2018 (понеделник) па ќе трае до 20.12.2018(четврток). Сите оние кои се заинтересирани да се пријават на телефонскиот број: 078 849 280, во инбокс или директно во TNT ROCK CAFE-СТРУМИЦА.

УЧЕСТВО: 200 ДЕНАРИ
-Следуваат парични награди за освоено прво, второ и трето место.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!