M&M Coffee To Go организира турнир во табла – Парични награди за прво и второ место, пријавете се!

ноември 26, 2018

M&M Coffee To Go организира турнир во табла и најави парични награди за освоено прво и второ место. Учеството е 200 денари а ќе се игра на 03.12.2018 година. Сите оние кои се заинтересирани може да се пријават директно во просториите на M&M Coffee To Go или на телефонскиот број 071 287 777

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: