Свидовица

јануари 26, 2019

ПРИВАТНА ФИРМА ВО СВИДОВИЦА ПЛАТИЛА БАГЕР ЗА ДА ГО ИСЧИСТИ СНЕГОТ БИДЕЈЌИ НЕМАЛО КОЈ ДРУГ!

„Кога нема кој да плати да се исчистат населените места,

Види повеќе

јануари 19, 2019

ТРАЈЧЕ ДЕЛЕВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО СВИДОВИЦА!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе

април 9, 2018

ЧУДО ВО СВИДОВИЦА: ГЛУВОНЕМ ЧОВЕК ГО ИЗЛУПИЛ ЈАЈЦЕТО И НА НЕГО ВИДЕЛ КРСТ!

е Пред малку во порака ни испратија дека глувонем човек

Види повеќе