strumica denes logo

ЧУДО ВО СВИДОВИЦА: ГЛУВОНЕМ ЧОВЕК ГО ИЗЛУПИЛ ЈАЈЦЕТО И НА НЕГО ВИДЕЛ КРСТ!

Автор:

Датум:

април 9, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

април 9, 2018

Категории:

Хроника

е

Пред малку во порака ни испратија дека глувонем човек од Свидовица откако го излупил своето јајце на него видел крст. Сите негови роднини биле среќни и изненадени бидејќи знаеле дека овој човек не може тоа да го направи намерно. Чуда секогаш постоеле и ќе постојат! Христос Воскресе.