strumica denes logo
светски ден

април 3, 2019

ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЛИТЕРАТУРАТА ВО СТРУМИЦА!

Во духот на склучениот меморандум за соработка на општина Струмица

Види повеќе

септември 19, 2018

КОМУНАЛЕЦ И ПО СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЧИСТЕЊЕТО ПРОДОЛЖУВА СО СВОИТЕ АКЦИИ!

И по светскиот ден чистењето – 15 септември, јавното претпријатие

Види повеќе