strumica denes logo
св. илија

септември 17, 2018

(ФОТО) РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – ВО БЛИЗИНА НА МАНАСТИРОТ „СВ.ИЛИЈА“ ИЗНИКНА ДЕПОНИЈА!

Манастирот „Св.Илија“ е едно од најубавите места каде струмичани најмногу

Види повеќе

мај 5, 2018

(ВИДЕО) ВНИМАВАЈТЕ: ЗМИИ НА ТРИМ ПАТЕКАТА КОН СВ.ИЛИЈА!

На фејсбук профилот на познатиот струмички уметник и професор Митко

Види повеќе