strumica denes logo
стумица

септември 11, 2018

Струмица меѓу градовите со најголем број на самоубиства за 2017-та година

Струмица со 12 самоубиства е еден од градовите во земјава

Види повеќе

март 3, 2018

Царовска и Винтон во посета на Терапевтската заедница „Покров“ во село Баница

– Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и

Види повеќе