strumica denes logo
СТРУМИЦА КАЛИНГ

март 21, 2018

УШТЕ САМО ТРИ ДЕНА ДО НАЈГОЛЕМАТА ЗАБАВА ВО СТРУМИЦА ВО СЕЛЕКТ!

Ве Повикуваме на пролетното издание од фестивалот  #StrumicaCalling во #Сабота24Март

Види повеќе

март 8, 2018

ЕКСЛУЗИВНО: ФЕСТИВАЛОТ СТРУМИЦА CALLING НА 24 МАРТ ВО СЕЛЕКТ-СТРУМИЦА!

Ве повикуваме на пролетното издание од фестивалот #StrumicaCallingво #Сабота24Март во #CafeBarSelect!!!!!!!! Фестивал кој полека

Види повеќе