strumica denes logo
Струмиц

септември 17, 2018

ФИРМАТА „ВЕГЕ САЛАТИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ И РАБОТНИЧКИ ЗА ВО ПОГОН!

Фирмата „ВЕГЕ САЛАТИ“ има потреба од работници и работнички за

Види повеќе

мај 16, 2018

НАСКОРО НОВ ПОРАЗЛИЧЕН КАФЕ БАР ВО ГРАДОТ КАДЕ СТРУМИЧАНИ ЌЕ УЖИВААТ!

„ЕМПОРИ“ е името на новиот кафе бар кој во сабота

Види повеќе