Home

Perdormire

Tag - Стојче

Култура

СПОДЕЛУВАЈТЕ И ДОНИРАЈТЕ: ИЗЛЕЗЕ И ВИП БРОЈОТ ЗА ДОНАЦИЈА ЗА 21 ГОДИШНИОТ СТРУМИЧАНЕЦ СТОЈЧЕ ЈОВАНОВСКИ, ДА МУ ПОМОГНЕМЕ!

Број за Телеком мк : 143 155 Број за Вип: 143 488 Пред една година струмичанецот Стојче Јовановски (21 година), имаше тешка сообраќајна несреќа проследена со...