ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ЗА МЛАДИОТ СТРУМИЧАНЕЦ СТОЈЧЕ ЈОВАНОВСКИ!

март 21, 2019

На ден 30.03.2019 во с.Градошорци ќе се одржи химанитарна забава за младиот и наш драг пријател Стојче Јовановски. Да ја покажеме нашата хуманост,поканети сте сите на добра забава заедно со групата СТАКАТО бенд кој ќе се погрижат за добрата забава.Мило ќе ни биде ако не има во поголем број и би му помогнале на Стојче повторно да застане на нозе.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: