Home

Perdormire

Tag - статус

Култура

ИНТЕРЕСЕН СТАТУС ЗА СТРУМИЧАНИ: „Aко прааш маабет со полицаец одма шпион си“, „Ако се гушнаш со школска, ја тај одма швалерка има“

Фејсбук статус на Тимотеј Соколов: Ако те видат да прааш мaabet со полицаец-ја тај е шпион на полицијата Ак те видат со доктор-ја тај не е здрав нешто Ак купеш...

Култура

Фејсбук статус на струмички иселеник: „Тешко ми е кога не нарекувате странци затоа што сме морале да заминеме“

Во целост ви пренесуваме статус од наш иселеник, кој живее во странство повеќе од 10 години, а кој има што да им порача на останатите Македонци. Статусот го...