ИНТЕРЕСЕН СТАТУС ЗА СТРУМИЧАНИ: „Aко прааш маабет со полицаец одма шпион си“, „Ако се гушнаш со школска, ја тај одма швалерка има“

февруари 21, 2019

Фејсбук статус на Тимотеј Соколов:

Ако те видат да прааш мaabet со полицаец-ја тај е шпион на полицијата

Ак те видат со доктор-ја тај не е здрав нешто

Ак купеш 1 шише вино у маркето-ја тај и пијандура бил

Ак си седнан со некој странец од гооре-ја тај е на муфта седнан

Ак се гушнеш со некоја школска-ја тај и швалерка има

Ак те видат со брада-ја тај се е запопил

Ак те видат со костум-ја тај на свадба ќе оде

Ак џогираш сабајле у 5-ја тај не е салам

Ак те видат со некој наркоман-ја тај и дрогираш бил

Ак те видат у диспанзеро-ја тај се е подместил

Ак те видат у дистрибуцијата-ја тај се го искључиле не е платил струјата

Ак те видат со некој директор-ја тај сигурно му е потрчко(куче)

Ак те видат со некој банкар-ја тај сигурно ќе подига кредит

Ак те видат пеш-ја тај е голо куче,нема кола

Ак те видат со некој наставник-ја тај сигурно трчка некои кецове да поправе на децата

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: