ИНА МНОГУФИНА ОБЈАВИ СТАТУС ЗА СТРУМИЧКИ НИПРОМ!

август 10, 2018

Им се јавувам на Нипром / Niprom и им викам надворешна врата имате ама да не може да ја отклучи ко ќе дојде пијан или недајбоже со друштво коа не сум дома…
– Високо квалитетно дрво сакате?
– Да, го сакам иако е високо и квалитетно дрво
– Високо квалитетно дрво кога викам, тоа се врати
– Не, не се врати уште и ве молам да не збориме веќе за мојата врска. За надворешна врата се јавувам…

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: