Home

Perdormire

Tag - старечки дом

Струмица

ПО ОБЈАВАТА ДЕКА СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ ПЛИВАЧКИ БАЗЕН, ГОЛЕМ БРОЈ СТРУМИЧАНИ КОМЕНТИРАА ДЕКА Е ПОТРЕБНО СТАРЕЧКИ ДОМ!

Откако владата на вчерашната седница ја разгледа и усвои Информацијата за реализација на Проектот за изградба на 14 пливачки базени во Република Македонија...

Струмица

АНКЕТА: Струмичани бараат да се изгради старечки дом во Струмица, дали е тоа навистина потребно?

На вчерашната анкета поставена од порталот Струмица Денес со наслов „ШТО ПОВЕЌЕ САКААТ МЛАДИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ВО СТРУМИЦА, КИНО ИЛИ ПАК ПОГОЛЕМ НОЌЕН КЛУБ НАДВОР...