strumica denes logo
СТАНЕТЕ МАКЕДОНЦИ

јуни 1, 2018

(ФОТО) „СТАНЕТЕ МАКЕДОНЦИ” – ЦАРЕВИ КУЛИ!

Протестот кој ќе се одржи во Сабота деновиве се актуелизираше

Види повеќе