strumica denes logo
СИТЕЛ

февруари 21, 2019

Огромен број возачи во струмичко возат без возачки дозволи!

Голем број возачи во сообраќајот се вклучуваат без возачка дозвола.

Види повеќе

септември 1, 2018

СИТЕЛ: Зголемен бројот на првачиња во Струмица, намален во околните села

СИТЕЛ: Во општина Струмица оваа учебна година ќе има повеќе

Види повеќе