Home

Perdormire

Tag - систем 48

Струмица

ВО ЈАНУАРИ И ФЕВРУАРИ РЕШЕНИ 194 ПРОБЛЕМИ НА СТРУМИЧАНИ ПРЕКУ ОПШТИНСКИОТ СЕРВИС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КОМУНАЛНИ ПРОБЛЕМИ „СИСТЕМ 48“

Преку општинскиот сервис за пријавување на комунални проблеми „Систем 48“ во месеците јануари и февруари биле решени 194 проблеми од вкупно пријавените 218...