strumica denes logo
Силјановска

март 23, 2019

ПРОФЕСОР Д-Р ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА!

Kандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата Проф.

Види повеќе