strumica denes logo
Штука

февруари 18, 2019

Групацијата Трафигура го зголеми влогот во проектот за бакар Иловица – Штука!

Групацијата Трафигура преку својата подружница, инвестициската групација Галена Ресоурс Еквитис

Види повеќе

јуни 23, 2018

Семејство од струмичко се жали дека го изгубило правото на додаток за трето дете

Ангела Стоева е невеста од Алабанија која од 2010 година

Види повеќе