strumica denes logo
ШТАНД

јуни 8, 2018

ЗА ПРВПАТ ВО СТРУМИЦА: „ЌОШЕ“ ГО ОТВАРА ПРВИОТ КАФЕ ШТАНД ВО ГРАДОТ!

  Со задоволство ви го најавуваме отварањето на првиот кафе

Види повеќе