село

јули 23, 2019

5 ПОМАЛКУ ПОЗНАТИ ФАКТИ ЗА СЕЛОТО СЕКИРНИК

Сместено во источниот дел од струмичката котлина, селото Секирник срамежливо

Види повеќе

јули 23, 2019

5 помалку познати факти за село Муртино

Сместено во струмичкото поле, на само 8 километри од Струмица,

Види повеќе

јули 14, 2019

5 факти кои не сте ги знаеле за селото Седларци

Седларци е село кое може да се пофали со добрата

Види повеќе