strumica denes logo
салон

март 9, 2019

АЛФА ДИЗАЈН НАСКОРО СО ГОЛЕМ И НОВ ИЗЛОЖБЕН САЛОН ВО СТРУМИЦА!

Познатата компанија АЛФА ДИЗАЈН наскоро со голем и нов изложбен

Види повеќе

декември 3, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ВРВЕН КВАЛИТЕТ И МОДЕРЕН ДИЗАЈН, ПОВЕЛЕТЕ ВО НОВИОТ САЛОН НА ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ!

Препознатливи по врвниот квалитет, модерен дизајн, уникатноста, креативноста и добра

Види повеќе