strumica denes logo

АЛФА ДИЗАЈН НАСКОРО СО ГОЛЕМ И НОВ ИЗЛОЖБЕН САЛОН ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 9, 2019

Категории:

Струмица

Познатата компанија АЛФА ДИЗАЈН наскоро со голем и нов изложбен салон во Струмица со 650 м2. Портал Струмица Денес навремено ќе ве известите за локацијата и за новостите. Следете не!