strumica denes logo
САБОТА

април 9, 2019

ВО САБОТА МИТИНГ ВО СТРУМИЦА, СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ ПРЕД СТРУМИЧАНИ!

Во сабота на 13.04.2019 година во Струмица со почеток од

Види повеќе

април 9, 2019

ГОЛЕМА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ ЗА КОНЦЕРТОТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО САБОТА ВО „АВАТАР“

По големиот концерт во преполната Вип Арена “Борис Трајковски”, за

Види повеќе

април 5, 2019

RNB И ХИП-ХОП ЖУРКА ВО „АВАТАР“ ВО САБОТА!

А во #сабота уште една #RNB & #HipHop журка! #GuestStar

Види повеќе