Perdormire

Tag - портал

Култура

ПРЕКУ ПОРТАЛОТ СТРУМИЦА ДЕНЕС ИГОР КОНЕЧНО ЌЕ СИ ГО ИСПОЛНИ СВОЈОТ СОН – ОД НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ТОЈ ЌЕ РАБОТИ!

Вчера објавивме статија за момчето кое силно сака неговиот сон да му се исполни. Се работи за Игор Велков кој нуди масерски услуги. Тој е слепо лице кој го...