Home

Perdormire
Струмица

BLACK FRIDAY И ВО ПОРТАЛ СТРУМИЦА ДЕНЕС: 30% ПОПУСТ НА ЦЕНИТЕ ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ!

Home

За прв пат BLACK FRIDAY и во портал Струмица Денес. Тимот на нашиот портал подготви попусти од 30% попуст на цените за рекламирање. За повеќе информации слободно може да го исконтактирате нашиот маркетинг тим на следниот телефонски број: 071 258 511