Home

Perdormire

Tag - патишта

Ново Село Струмица

(ФОТО НА ДЕНОТ) ВО СЕКОЕ ЛОШО ИМА И ДОБРО: МЛАДИТЕ ОД СТРУМИЧКО „ЛОВАТ“ РИБИ НА АСФАЛТ!

Фотографијата е објавена со согласност од момчињата кои ја направија оваа интересна и уникатна фотографија денеска. Во описот на фотографијата тие напишаа: „Во...

Култура

(ФОТО) АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: СНЕГОТ ГИ „ИЗНЕНАДИ“ СЛУЖБИТЕ ВО СТРУМИЦА, ПА ИРОНИЧНОТО ТОПЕЊЕ НА СНЕГОТ ДОНЕСЕ НОВИ „ИЗНЕНАДУВАЊА“ – ДУПКИ НА ПАТИШТАТА!

АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: Во текот на јануари снегот повеќе пати “ги изненади” службите на Општина Струмица. Иронично, топењето на снегот за жал донесе...