strumica denes logo

(ФОТО НА ДЕНОТ) ВО СЕКОЕ ЛОШО ИМА И ДОБРО: МЛАДИТЕ ОД СТРУМИЧКО „ЛОВАТ“ РИБИ НА АСФАЛТ!

Автор:

Датум:

јануари 31, 2019

Автор:

Датум:

јануари 31, 2019

Фотографијата е објавена со согласност од момчињата кои ја направија оваа интересна и уникатна фотографија денеска. Во описот на фотографијата тие напишаа: „Во секое лошо има и добро“.