Home

Perdormire

Tag - парк

Култура

Учениците од прво одделение од „Видое Подгорец“ и „Маршал Тито“ заедно садеа цвеќиња во градскиот парк

Учениците од прво-б одделение од основното општинско училиште „Видое Подгорец“ заедно со ученици од прво одделение од турската паралелка од основното општинско...