Home

Perdormire

Tag - Пандев Куп

Струмица Денес

Јаневски: Спортските манифестации во кои младите се во преден план секогаш ќе ја имаат мојата и поддршката на општина Струмица

  Општина Струмица е домаќин на најмасовниот собир на млади фудбалери од Македонија, Хрватска, Србија и Бугарија „Пандев куп“. Свеченото отворање се одржа...