Home

Perdormire

Tag - Отваарање

Струмица Денес

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ ДОБИ СВОЕ ОФИЦИЈАЛНО ОТВАРАЊЕ!

На улицата „Ванчо Прќе“ бр.2 во Струмица „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ доби свое официјално отварање проследено со многу гости кои им посакаа успешна...