strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ ДОБИ СВОЕ ОФИЦИЈАЛНО ОТВАРАЊЕ!

Автор:

Датум:

март 5, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 5, 2018

Категории:

Струмица Денес


На улицата „Ванчо Прќе“ бр.2 во Струмица „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ доби свое официјално отварање проследено со многу гости кои им посакаа успешна работа во иднина. Целта на „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ е целосна сметководствена и консалтинг услуга за вашиот бизнис, водење на сметководство врз основа на законот како и стручна основа, со цел вашиот бизнис да биде сигурен и успешен.
Тие се прилагодуваат  на нивните клиенти на оној начин што кај нив ќе најдете постојана достапност до податоците, информации и консултации за вас и гарантираат висок квалитет и ефикасни резултати. Секогаш фокусирани на употреба на нови технологии, знаења и стандарди со цел постигнување на подобри резултати. Сметководствените, консалтинг и административните услуги на „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ опфаќаат финансиско сметководство,материјално сметководство, пресметка на плати, подготовка и поднесување на даночни пријави, правно и економско советување, електронско пријвување и одјавување на вработени, застапување на фирмите пред владини институции, изработка и поднесување завршни сметки.

Исто така нудат и регистрација на фирми со цел остварување на вашите визии и идеи. Доверете им го водењето на вашето сметководство и уверете се во нивниот квалитет. Контакт: 071/771-445 070/485-541

Профили на вработените:
Tања Атанасова – Дипломиран економист на депарманот Сметководство и ревизија на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“-Скопје. Во тек е на Магистарски студии на истиот факултет.
Зорица Велкова – Дипломиран економист на депарманот Сметководство и ревизија на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“-Скопје.