Home

Perdormire

Tag - оркестар

Култура

КОЈ АКО НЕ ТИЕ: БЛЕХ ОРКЕСТАРОТ НА ЏАМБО АГУШЕВ ДОБИ ЗЛАТНА БУБАМАРА ЗА НАЈПОПУЛАРЕН БЛЕХ-ОРКЕСТАР ВО 2018 ГОДИНА!

Штом Џамбо Агушев и неговиот оркестар се појават на сцена веќе знаете дека забавата е загарантирана. По којзнае кој пат тие покажаа дека Струмица има навистина...

Култура

(ФОТО) ОРКЕСТАР АСАНОВ ОД СТРУМИЦА ЈА ПРЕТСТАВУВАА МАКЕДОНИЈА ВО ВИСТИНСКО СВЕТЛО ВО ШВАЈЦАРИЈА!

Струмичкиот оркестар Асанов ја претставуваат Македонија во вистинско светло насекаде низ светот. Неодамна тие ја презентираа нашата традиционална музика на...