(ФОТО) ОРКЕСТАР АСАНОВ ОД СТРУМИЦА ЈА ПРЕТСТАВУВАА МАКЕДОНИЈА ВО ВИСТИНСКО СВЕТЛО ВО ШВАЈЦАРИЈА!

август 4, 2018

Струмичкиот оркестар Асанов ја претставуваат Македонија во вистинско светло насекаде низ светот. Неодамна тие ја презентираа нашата традиционална музика на фестивалот во САН МАЛО а пред една недела тие исто така беа и на фестивалот во FIFO MARTIGNY во Швајцарија. Едно големо браво! Во продолжение дел од фотографиите:

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: