Home

Perdormire

Tag - оглас за вработување

Култура

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД ЕДНО ЛИЦЕ НА РАБОТНО МЕСТО РАКОВОДИТЕЛ, УСЛОВИ ОДЛИЧНИ-ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ВО ОБЈАВАТА!

Компанија од Струмица има потреба од вработување на едно лице на работно место раководител. Лицето може да биде градежен, електро или машински инжинер. За...

Култура

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ФИРМАТА ВИТКОМ-СТРУМИЦА БАРА ВОЗАЧ-МАГАЦИОНЕР,ДЕТАЛНИТЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ОБЈАВАТА!

Фирмата Витком-Струмица бара возач магационер на неопределно работно време. Кандидатите треба да бидат на возраст до 40 години, да поседуваат возачка Б...